top of page
Endymed voor iedereen .png

ONS VERHAAL

ENDYMED Medical, opgericht in 2007, biedt effectieve en nagenoeg pijnloze behandelingen voor een gezonde en stralende huid. ENDYMED 3DEEP maakt gebruik van radiofrequentie-energie waarbij de energie tot diep in de huid doordringt. 

WERELDWIJD

ENDYMED is al langer dan een decennium een wereldwijd erkend merk. De producten en technologieën worden 

ingezet door artsen, dermatologen en huidtherapeuten over de hele wereld.

VERTROUWEN

De behandelingen van ENDYMED zijn uitgebreid klinisch bewezen door middel van onderzoeken. 

ONGEKENDE RESULTATEN

De behandelingen van ENDYMED geven een prachtig resultaat zonder chirurgische ingrepen.

Precisie is

3DEEP

EFFECTIEF

ENDYMED 3-DEEP dringt door middel van meerdere radiofrequente stromen door in de derde huidlaag.  Hierdoor wordt de huid van binnenuit herstelt, verstevigd, gelift en glad gemaakt. Met verbluffend resultaat.

DOELGERICHT

3-DEEP maakt gebruikt van verschillende elektroden die geleidelijk in de huid dringen. De meerdere elektroden stoten elkaar af. Hierdoor ontstaat de ideale combinatie van energie die naar de diepere huidlaag leidt.

VEILIG & PIJNLOOS

De radiofrequente energie dringt verticaal door naar de derde huidlaag. Hierdoor wordt de hoeveelheid energie die door de huid stroomt beperkt.Dit maakt de behandeling vrijwel pijnloos. De ENDYMED 3-DEEP behandelingen worden enkel uitgevoerd door gecertificeerde artsen en huidtherapeuten.

Schoonheid is
3DEEP

ENDYMED 3DEEP technologie

3-DEEP TECHNOLOGIE

3DEEP™ is een gerichte huidtherapie en implementeert de interactie van meerdere energiebronnen voor gecontroleerde afgifte van energie aan de oppervlakkige huid en diepere huidlagen. De unieke energieafgiftemodus minimaliseert het risico voor het huidoppervlak of het omliggende weefsel voor een optimaal resultaat. Selectieve fase-gecontroleerde warmteafgifte aan de collageenvezels resulteert in een onmiddellijke verstrakking van de huid, gevolg door een tweede fase van collageenremodellering voor een antirimpeleffect.

ezgif.com-video-to-gif-1.gif
ezgif.com-video-to-gif-2.gif
Oppervlakkige RF-stromen
ENDYMED 3-DEEP RF-stromen
logo2_edited.png
bottom of page