top of page
ooglift.png

Ooglift 

Een vermoeide uitstraling is een veelvoorkomend probleem en meestal niet op te lossen met een oogcrème. Wil je snel van de vermoeide uitstraling af en daarbij ook rimpels verminderen, met blijvend resultaat? Endymed kan je hierbij helpen!

Ooglift zonder operatie.

Een ooglift met een chirurgische ingreep is voor veel mensen een stap te ver. Wil je toch een ooglift met hetzelfde resultaat maar zonder operatie? ENDYMED 3DEEP technologie biedt nauwkeurige verwarming tot wel drie huidlagen diep, waardoor snel nieuw collageen wordt aangemaakt en daardoor rimpels en kraaienpootjes rond de ogen doeltreffend verminderd worden. Een ooglift met ENDYMED is het liften van de oogleden op een natuurlijke manier. En zorgt voor het verminderen van wallen onder de ogen waardoor je blijvend een heldere uitstraling krijgt. Het resultaat is verbluffend, en dat zonder te snijden!

ENDYEYE CAMPAGNE post 14.jpg

Waarom kiezen voor een ooglift?

Het gebied rondom de ogen is een van de eerste gebieden die tekenen van veroudering vertoont, waardoor dit gebied bijzonder populair is voor behandelingen. 3DEEP ENDYMED niet-chirurgische oogliften bieden de veiligste en meest effectieve optie om dit gevoelige gebied te behandelen. De resultaten zijn snel en blijvend en geven je een heldere uitstraling waardoor je er jonger en frisser uitziet. 

Ifine-1.png
Intensif-and-FSR.png

VERBLUFFENDE RESULTATEN

De  iFine van ENDYMED is speciaal ontwikkelt voor de kwetsbare huid rondom de ogen. Het apparaat komt precies op de plek waar deze gelift moet worden om een heldere uitstraling te verkrijgen. Daarnaast zijn fijne lijntjes en rimpels na een behandeling aanzienlijk verminderd.

PIJNLOOS & VEILIG

Ooglift behandelingen van ENDYMED zijn altijd zonder operatie en nagenoeg pijnloos. De behandelingen zijn veilig en met weinig tot geen bijwerkingen na de behandeling. Ook is de hersteltijd van korte duur waardoor je gauw je dagelijkse bezigheden kunt oppakken.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

 Met een persoonlijk behandelplan wordt de oogliftbehandeling afgestemd op jouw behoefte en wensen. Het is met deze behandeling mogelijk om radiofrequente energie elementen toe te voegen aan de behandeling voor het beste resultaat.

Bekijk meer ENDYMED behandelingen

logo2_edited.png
bottom of page