top of page
6.png

Een strakkere hals een jongere jij.

Dat de huid verouderd, is een feit. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse innovatieve technologien om de huidveroudering te vertragen met geweldig resultaat, zonder operatie.

5.png
2kaak en nek verstrakking.png

Kaak- en hals verstrakking

3DEEP RF voor het verstrakken van de slappe huid rond de kaaklijn, kin en hals

Heb jij last van een onderkin of heb je een slappe huid in de hals (de zogenaamde kalkoennek) en ben je op zoek naar een behandeling zonder operatie om toch een strakkere hals en/of een strakkere kaaklijn te krijgen? Het is mogelijk met de 3DEEP behandelingen van ENDYMED. 

Mini-Shaper.png
small_HR-1.png

SUPRIEURE RESULTATEN

De behandeling voor een strakkere hals en kaaklijn biedt fantastische resultaten. Door de combinatie van radiofrenquentie energie en de verwarming van de diepe huidlaag wordt de huid strakker gemaakt op de plek waar dit nodig is. 

PIJNLOOS & VEILIG

De behandelingen van ENDYMED 3DEEP voor hals en kaakverstrakking zijn comfortabel, zonder bijwerkingen en zonder lang herstel.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

 Met een persoonlijk behandelplan wordt de behandeling afgestemd op jouw behoefte en wensen. ENDYMED hals en kaaklijn behandelingen maken gebruik van real-time monitoring van de huidcapaciteit, waardoor optimale energie wordt geleverd aan het behandelde gebied voor het beste resultaat.

Slappe hals en kaaklijn behandelen

Met ENDYMED 3DEEP is het mogelijk om de slappe hals en kaak te verstrakken en te liften zonder operatie. De behandelaar gebruikt hiervoor de applicator die precies op de juiste plek tot diep in de huidlagen doordringt.

Meer ENDYMED behandelingen

logo2_edited.png
bottom of page