top of page

De eerste tekenen van huidveroudering zijn te zien in het gezicht. Van fijne lijntjes en kraaienpootjes bij de ogen tot diepere rimpels bij de mond, wangen, voorhoofd en de kaaklijn.  De gezichtsverstrakkingbehandelingen van ENDYMED zorgen voor nieuwe vorming van collageen, waarbij de bouwstenen van collageen in de huid opnieuw worden opgebouwd. De behandelingen zijn geschikt voor alle gezichtszones - wangen, voorhoofd, ogen, mond en kaaklijn. De ENDYMED behandelingen zijn er voor iedereen die snel en blijvend resultaat wilt, zonder operatie.

Zeg dag tegen slappe huid en tegen rimpels.

gezichtsverstrakkingkopie.png

Gezichtsverstrakking

Een slappe huid in het gezicht en rimpels zijn snel verleden tijd met een behandeling van ENDYMED 3DEEP.

Esthetische behandelingen neigen meer naar niet-invasieve oplossingen als een veiliger en handiger alternatief. Cliënten die te maken hebben met een slappe huid en rimpels zijn bovendien op zoek naar een effectieve, consistente en snelle behandeling zonder onderbreking

SUPRIEURE RESULTATEN

Met de gezichtsbehandelingen van ENDYMED 3DEEP wordt er met gerichte radiofrequente energie tot wel drie huidlagen diep in de huid gedrongen waarbij de aanmaak van nieuwe collageen en elastinevezels wordt gestimuleerd. De huid ziet er na een behandeling al zichtbaar gladder uit. 

PIJNLOOS & VEILIG

De behandelingen van ENDYMED 3DEEP voor gezichtsverstrakking zijn volledig zonder risico en nagenoeg pijnloos. De behandelaar maakt gebruik van verschillende handstukken die precies op de juiste plek komen met het beste resultaat per zone. Zo is deze behandeling zeer geschikt voor zowel gezichtsverjonging als kaak-  kin en nekverstrakking.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

 Met een persoonlijk behandelplan wordt de behandeling afgestemd op jouw behoefte en wensen. ENDYMED gezichtsverstrakking

behandelingen maken gebruik van real-time monitoring van de huidcapaciteit, waardoor optimale energie wordt geleverd aan het behandelde gebied voor het beste resultaat.

technologien achtergrond.jpg

Meer ENDYMED behandelingen

logo2_edited.png
bottom of page