top of page
cellulitis.png

Cellulitis vermindering

Neem afscheid van cellulitis en zeg hallo tegen een stevigere en strakkere huid

Cellulitis is een probleem dat zowel mannen als vrouwen kan treffen, maar het komt vaker voor bij vrouwen. Cellulitis komt het vaakst voor op de bovenbenen, billen en armen. 

Wat is cellulites

Cellulitis ontstaat wanneer vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt. Hierdoor raken de bloedvaten vernauwd. Door de verminderde bloedcirculatie kunnen vet, vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. De huid toont onregelmatigheden zoals bobbeltjes en putjes. Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd, omdat de huidstructuur doet denken aan de structuur van een sinaasappelschil. Cellulites kan ontstaan door erfelijke aanleg maar ook door onvoldoende lichaamsbeweging, een ongezond voedingspatroon of door hormonen.

3.png

Cellulitis snel en pijnloos behandelen

contour_HR-1.png

Er zijn veel producten op de markt die beweren cellulites te behandelen. Deze producten zijn vaak kostbaar en bieden niet het gewenste resultaat. Behandelingen met ENDYMED bieden klinisch bewezen resultaten. De behandeling wordt uitgevoerd met het zogenaamde contour handstuk en zorgt ervoor dat door middel van radiofrequente energie in combinatie met elektronisch gestuurd vacuüm trekt. De straling komt wel tot drie lagen diep in de huid en verhogen de bloedtoevoer die naar de cellulitis gevoelige gebieden circuleert. De behandelingen van ENDYMED zijn volledig zonder risico, nagenoeg pijnloos en zonder lang herstel.

VERBLUFFENDE RESULTATEN

De unieke Radiofrequente technologie van 3DEEP komt  samen met de vacuümkap tot wel in drie huidlagen diep. De straling die gericht is op vetcellen (waardoor de cellulitis wordt veroorzaakt), zorgt dat de vetcellen onder het weefsel smelten. De cellulitis wordt hierdoor aanzienlijk minder en de huid strakker.

 

PIJNLOOS & VEILIG

De ENDYMED 3DEEP cellulitis behandelingen zorgen voor weinig ongemak. Daarnaast is de cellulitis behandeling volledig zonder risico en is er een korte hersteltijd.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

 Met een persoonlijk behandelplan wordt de contour behandeling om cellulitis te verminderen afgestemd op jouw behoefte en wensen. 

8.png

Bekijk meer ENDYMED behandelingen

logo2_edited.png
bottom of page