top of page
trainingen.png

ENDYMED
INTRODUCTIE TRAINING

De ultieme kans om kennis te maken met Endymed.

productsSection3Image kopie.png

Tijdens de EndyMed introductie training laten wij je op een praktische manier kennis maken met de innovatieve oplossingen van Endymed.

 

Ons behandelplatform geeft je toegang tot een compleet assortiment aan esthetische behandelingen, met maximale effectiviteit en patiëntcomfort. We bieden niet alleen een andere RF-esthetische oplossing. EndyMed biedt gepatenteerde 3DEEP technologie om de beste, meest geavanceerde esthetische oplossingen te bieden. 

Tijdens deze middag zullen onze behandelingen uitgebreid inhoudelijk worden besproken. Daarnaast geeft onze Product Expert duidelijke demonstraties over hoe je EndyMed toepast in de praktijk.

Wat houdt deze training in?

Ben je benieuwd wat voor toegevoegde waarde

Endymed voor jouw praktijk kan zijn?
 

 

 

Kom dan naar een van onze introductie trainingen.

Middel 1.png
technologien achtergrond.jpg

State-of-the-art apparaat

Endymed is een state-of-the-art apparaat voor huidverstrakking, littekenbehandeling, striae, skin resurfacing en body contouring.

 

Endymed combineert Radiofrequentie (RF), microneedling én vacuüm technieken om zo de beste resultaten te bereiken met een korte downtime en tevens een kortere behandelduur. EndyMed is al zeer bekend in Amerika en vele andere landen over de hele wereld. Sterren als Kim Kardashian, Kate Bosworth, David Backham en de Victoria’s Secret Angels zijn tevens groot fan van EndyMed.

Wat EndyMed onderscheidt van alle andere RF apparaten is de gepatenteerde 3DEEP technologie. Deze techniek is zes keer krachtiger dan andere RF apparaten, minder pijnlijk, beter gefocust en bereikt een veel grotere diepte. De microneedling maakt gebruik van het allernieuwste Intensif handstuk en heeft een dieptebereik van maximaal 5 mm. Dit handstuk beschikt over niet-geïsoleerde vergulde naalden welke een optimale en homogene distributie van de RF stroom afgeven over de gehele penetratiediepte. 

EndyMed is een marktleider en ontwikkelt unieke en innovatieve RF-esthetische behandelingssystemen die jaarlijks in duizenden behandelingen worden gebruikt.

TRAININGSDATA

  • Introductie ochtend - Maandag 30 januari 2023 (09:30-12:30)

  • Introductie ochtend - Donderdag 29 juni 2023 (09:30-12:30)

  • Introductie ochtend - Maandag 6 november 2023 (09:30-12:30)

 

 

LOCATIE TRAINING

JC Imp B.V.
Frisselsteinstraat 8
5461 AD Veghel
T +31(0)413-820206
info@jc-imp.nl
www.jc-imp.nl

INSCHRIJVEN

Deelname is VRIJ van kosten en voorbehouden aan klanten van JC Imp B.V. die EndyMed voeren of direct na de opleiding gaan voeren. Plaatsen voor deelname zijn beperkt. Inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst. 

Bij afmelding zijn wij genoodzaakt u € 75,= annuleringskosten in rekening te brengen per deelnemer.

Na deelname van deze training ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.

Selecteer een datum:
inschrijven
logo2_edited.png
bottom of page