top of page

De huid van jouw buik is slap en opgerekt en je wilt graag een strakkere buik. Je hebt een zwangerschap achter de rug of je bent kilo's afgevallen maar de buik wordt maar niet strak. De uren in de sportschool helpen je ook niet en je bent ten einde raad. Hoe krijg je die strakke buik (terug)? En dan het liefst zonder chirurgische ingreep zoals liposuctie en/of een buikwandcorrectie. ENDYMED 3DEEP biedt een niet chirurgische oplossing die met resultaat de huid strakker maakt door middel van radiofrequentie energie die tot wel drie huidlagen diep komt en plaatselijke verstrakking realiseert.

ENDYMED buikverstrakking.png
lichaamsverstrakking.png

Lichaamsverstrakking en contouring zonder operatie.

Wil je lekkerder in je vel zitten? Nadat je bijvoorbeeld veel kilo's bent afgevallen maar je huid maar niet strakker wordt? Of merk je dat je huid slapper wordt door veroudering? Wil je er graag iets aan doen maar wil je geen operatie?  ENDYMED 3DEEP behandelingen bieden de oplossing om jouw slappe huid te verstrakken. De huid wordt met radiofrequente straling (die tot wel drie huidlagen diep komt) behandelt en de slappe huid wordt aanzienlijk strakker. De behandeling is vrijwel pijnloos en biedt verbluffende resultaten.

VERBLUFFENDE RESULTATEN

De unieke Radiofrequente technologie van 3DEEP komt zonder ongemak en zonder risico drie huidlagen diep. De straling komt gemakkelijk en precies op de plek waar de huid verstrakt mag worden zonder chirurgische ingreep. De behandelingen voor lichaamsverstrakking en contourbehandelingen zijn hierdoor zeer effectief en hebben een verbluffend en blijvend resultaat.

 

BEHANDELGEBIEDEN

Door de verschillende handstukken op het ENDYMED apparaat, is het mogelijk om verschillende gebieden aan te pakken voor omtrekvermindering en verstrakking van contouren van de taille, buik, heupen, binnen- en buitenkant van de dijen, armen knieën en decolleté.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

 Met een persoonlijk behandelplan wordt de behandeling afgestemd op jouw behoefte en wensen. ENDYMED lichaamsbehandelingen maken gebruik van real-time monitoring van de huidcapaciteit, waardoor optimale energie wordt geleverd aan het behandelde gebied voor het beste resultaat.

Wil jij een strakkere buik?

Decolleté verstevigen

Naar mate we ouder worden verslapt onze huid. Dit is vooral te zien aan de nek, hals (de zogenaamde kalkoennek) en de decolleté. Is het mogelijk om de verslapte huid te verstevigen zonder chirurgische ingreep? Ja! Dit is zeker mogelijk. ENDYMED biedt oplossingen tegen huidveroudering en de gevolgen hiervan zoals een slappe huid en rimpels. Wij kijken graag samen met jou welke ENDYMED behandeling bij jou past en stellen hiervoor een persoonlijk behandelplan op om het beste resultaat te kunnen bereiken.

5.png

Meer ENDYMED behandelingen

tightening_Set.png

Lichaamsvertrakking zonder operatie

Wat ENDYMED 3DEEP zo bijzonder maakt is dat dezelfde (of betere) resultaten worden bereikt zonder een operatie. De lichaamsverstrakking behandelingen zijn nagenoeg pijnloos en veilig en hebben een verbluffend resultaat.

logo2_edited.png
bottom of page