top of page
acne behandelingen.jpg

Acne en littekens behandelen met ENDYMED 3DEEP.

ENDYMED 3DEEP biedt veilige en pijnloze oplossingen tegen actieve acne en tegen acne littekens. Een combinatie van microneedling en radiofrequentie energie dat tot wel 5 mm in de huid dringt, zorgen ervoor dat zelfs de diepste littekens worden genezen. 

facial.png

Actieve acne en acne littekens behandelen

Vaak hebben mensen al veel geprobeerd om van hun acne en/of acne littekens af te komen. Helaas heeft dit niet altijd het gewenste resultaat. Heb jij het gevoel alles al geprobeerd te hebben maar ben je nog steeds niet van je acne en/of acne littekens af of wil je gewoon snel resultaat zonder chemische medicatie of behandelingen? Dan zijn de 3DEEP behandelingen van ENDYMED de uitkomst voor jou. 

Actieve acne & acnelitteken vermindering

Voor alle soorten actieve acne en acnelittekens

Puistjes oftewel acne is een veelvoorkomende huidaandoening en kan in iedere levensfase voorkomen. Klinische studies hebben aangetoond dat bij 40 tot 55% van de volwassenen tussen de 20 en 40 jaar acne en een vette huid wordt vastgesteld. ENDYMED 3DEEP behandelingen zijn zeer geschikt om acne en acne littekens aan te pakken.

9.png

Acne littekens

Alsof de acne zelf al niet vervelend genoeg is, blijft het soms helaas niet alleen bij de puistjes. Als puistjes ontstoken zijn geweest (bijvoorbeeld door het uitknijpen), kunnen er littekens ontstaan. Deze littekens zijn er in verschillende vormen, je hebt rood/bruine oppervlakkige vlekjes of diepere putjes in de huid deze ontstaan vaker bij een ernstige acne. Gelukkig is de actieve acne en de littekens goed te behandelen met ENDYMED 3DEEP.

 

ba9.jpg

VERBLUFFENDE RESULTATEN

De Endymed Intensif (microneedling) werkt in combinatie met de Radiofrequente stromen om diep in het huidweefsel te komen om zelfs de diepste acnelittekens met gemak te behandelen

PIJNLOOS & VEILIG

Dankzij de unieke Smooth Motion-naaldinbrengingstechnologie zijn Intensif Radiofrequente Microneedling-behandelingen tegen acne en acne littekens comfortabel en veilig voor gebruik bij alle huidtypes. 

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Acnelittekens zijn doorgaans lastig te behandelen, vanwege het risico van pigmentatie na de behandeling door laserbehandelingen en op andere warmte gebaseerde behandelingen. De 3DEEP behandelingen met Endymed worden gepersonaliseerd voor een optimaal resultaat zonder risico van bijwerkingen en pigmentvlekken. Alleen een gladde huid voor jou zonder acne en acne littekens.

Zelfvertrouwen
is 3DEEP, ga voor een mooie huid zonder acne en acne littekens.

Meer ENDYMED behandelingen

logo2_edited.png
bottom of page