top of page

KLINISCH

BEWEZEN

RESULTATEN

Hoe we de beste RF-behandelingssystemen bieden? EndyMed investeert meer dan wie dan ook in de branche in klinische testen en validatie van onze producten en behandelingen. EndyMed scoort het hoogst in het aantal gepubliceerde peer-reviewed onderzoeken; we streven ernaar om constant te testen en bewijzen, dat we ons houden aan de hoogste normen voor kwaliteitsproducten en de meest effectieve behandelingen.

productsSection3Image.png
buttonLearnMore.png

LEES MEER

grijze pijl.png

EndyMed biedt de ultieme esthetische oplossingen, die veilige en effectieve behandelingen voor de ogen, het gezicht, de hals en het lichaam mogelijk maken. Dit zorgt voor een snelle huidvernieuwing en de aanmaak van nieuw collageen: de structuur en teint van uw huid verbeteren en gezichtslijntjes vervagen. De RF Microneedling-behandelingen van EndyMed zijn superieur aan alle andere micronaaldtechnologieën, die tegenwoordig beschikbaar zijn en zijn de enige behandelingen met micronaalden, die een gladde naaldinbrengtechnologie bieden op comfortabele en veilige wijze. Een behandeling met Endymed  is de ultieme oplossing voor wie op zoek is naar maximaal resultaat met minimale bijwerkingen en hersteltijd.

DOELGERICHTE RF VOOR SUPERIEURE BEHANDELINGEN

section2ImageNew-1.png
buttonLearnMoreGrey.png

LEES MEER

paarse pijl.png
section3Image1.png

UITGEBREIDE

PRODUCTLIJN

Ons behandelsysteem geeft toegang tot een compleet assortiment esthetische behandelingen, met maximale effectiviteit en patiëntcomfort. We bieden niet zomaar een esthetische RF-oplossing – Met onze  RF+ -technologie biedt EndyMed de beste, meest geavanceerde esthetische oplossingen. Leer meer over verstrakken, contouren en liften met onze gerichte RF- en fractionele RF-technologieën.

buttonLearnMore.png

LEES MEER

grijze pijl.png
bggrey.jpg

INTENSIF RF MICRONEEDLING BEHANDELINGEN

Luister naar wat internationaal gerenommeerde dermatologen te zeggen hebben over Endymed.

TESTIMONIALS

ARTSEN &

SPECIALISTEN

buttonLearnMoreGrey.png

LEES MEER

paarse pijl.png

EndyMed is eraan gecommitteerd om de nieuwste, innovatieve RF-technologie te bieden. Gebaseerd op RF-technologie van het allerhoogste niveau, gelooft EndyMed in het bieden van de hoogste haalbare esthetische behandeloplossingen aan onze klanten, daarbij altijd de grenzen verleggend om de veiligste, meest effectieve producten in de industrie te ontwikkelen. Onze klinische en technische teams zijn gepassioneerd om onze visie van het continu verbeteren van de esthetische behandelervaring voor uw patiënten te vervullen.

TESTIMONIALS

ARTSEN &

SPECIALISTEN

buttonLearnMore.png

LEES MEER

grijze pijl.png
logo.png

EndyMed is een marktleider en ontwikkelt unieke en innovatieve RF-esthetische behandelingssystemen die jaarlijks in duizenden behandelingen wereldwijd worden gebruikt.

NIEUWS & MEDIA

Ontdek wat er nieuw is bij EndyMed! Lees alles over ons laatste nieuws en evenementen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

EndyMed staat voor betrouwbare partnerschappen met uitzonderlijke ondersteuning. Word lid van de EndyMed-familie en profiteer van een uniek bedrijfsmodel met een laag risico, dat elk aspect van uw bedrijf ondersteunt. Met effectieve marketing, premium klinische services en klantenserviceprogramma's zorgt EndyMed vanaf het begin voor een hoog rendement op uw investering.

HOOG

ROI

buttonLearnMore.png

LEES MEER

grijze pijl.png

Contact:

  • Facebook
  • Instagram

Frisselsteinstraat 8

5461 AD, Veghel, Nederland

+31 (0) 413 - 820 206

INFO@ENDYMED.NL

logo2_edited.png
bottom of page