top of page
behandelingen algemeenkopie.jpg

DE BESTE IN KRACHTIGE EN FLEXIBELE
BEHANDELINGEN

Veilig en comfortabel, zonder langdurig herstel

De behandelingen zijn toepasbaar op ieder huidtype. Door de radiofrequente stroming zijn de behandelingen nagenoeg pijnloos. Ook herstel je na een behandeling snel.

Geheel gepersonaliseerde behandelingen

Iedere behandeling is gepersonaliseerd. Voor de behandeling plaatsvindt krijg je een uitgebreide intake met huidscan, Hierop wordt het behandelprotocol gebaseerd en worden de gewenste resultaten bereikt.

Gecombineerde behandelingsmethoden

Door de verschillende handstukken zijn er meerdere behandelingen tegelijkertijd mogelijk zodat je nog sneller het gewenste eindresultaat bereikt.

Effectief

productsSection5Image.png

3DEEP RF-verstrakking, contouring, fractionele en micronaaldtechnologieën bieden ongeëvenaarde, diepe volumetrische verwarming die resulteert in effectieve collageenremodellering voor maximale doeltreffendheid van de behandeling

ENDYMED Behandelingen

ENDYMED is er voor iedereen die zonder chirurgische ingreep een betere versie wil worden van zichzelf. ENDYMED zorgt voor verbluffende resultaten op het gebied van o.a.: gezichtsverstrakking, huidvernieuwing en kaak- en halsverstrakking.

Ga voor verbluffende
Resultaten

Acne & acnelittekens

Effectieve en veilige behandelingen voor acne en acnelittekens

Lichaamsverstrakking

Focused RF voor superieure lichaamsbehandelingen

Niet-chirurgische ooglift

 3DEEP biedt volumetrische verwarming, dat resulteert in het optillen van de oogleden en het verminderen van wallen onder de ogen

Zelfvertrouwen is
3DEEP

logo2_edited.png
bottom of page